Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Vass medicinsk sekreterare sökes till VO Kirurgi och urologi

Vårt anställningserbjudande

Vi är ett knivskarpt gäng som består av medicinska sekreterare, administratörer samt enhetschef som nu söker en vass vikarie för en av våra kollegor som är tjänstledig för studier. Vi söker dig som är en gladlynt, jordnära, individuell lagspelare som gillar liv i luckan! Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare och bör tycka om när det händer saker. Vill du arbeta på en mycket spännande, förändringsbenägen och utvecklande arbetsplats där man dessutom har roligt tillsammans? Välkommen med din ansökan!

Vid vår senaste rekrytering, för cirka 2,5 år sedan, fick medarbetarna svara på vad som är det allra bästa med att jobba just här. Så här svarade man då, vilket fortfarande stämmer:
”Kollegorna! Omväxlande arbetsuppgifter. Att man får uppskattning. Att man får bra respons från läkarna. Att man lär sig något nytt hela tiden. Intressant och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetskamraterna, både i gruppen och på hela kliniken. Det är roligt med kirurgi. Den goda stämningen i gruppen. Fantastiskt roligt med DRG-kodningen! Kul att både skriva journaler och jobba i kassan. Trevligt med patientkontakt när man jobbar i kassan. Alla utmaningar det dagliga arbetet ger. Att det finns utrymme att utvecklas både personligt och professionellt. Att vi kan påverka och har korta beslutsvägar. Att jag blivit modigare.”
/ Dina blivande kollegor i MA-sektionen, VO Kirurgi och urologi

Vår klinik har ett eget instagramkonto vid namn danderyd_kirurgiurologi (där vår enhet Medicinsk administration ansvarade för kontot under vecka 41). Följ gärna vår klinik där:

@danderyd_kirurgiurologi • Foton och videoklipp på InstagramArbetsbeskrivning

VO Kirurgi och urologi har en verksamhet som består av öppen- och slutenvård, kirurgmottagning, urologmottagning, endoskopicentrum, obesitasmottagning, kolorektalmottagning, dagvårdsavdelning, inskrivningsmottagning samt 4 slutenvårdsavdelningar.

I den utlysta tjänsten ingår förutom att skriva åt ovan nämnda enheter även att arbeta i klinikens kassa/reception (som öppnar kl 06:30). Dessutom kan diverse andra arbetsuppgifter tillkomma vilket innebär att man bör vara flexibel samt tycka det är roligt med omväxling och högt tempo.

Dina arbetsuppgifter kommer dels att bestå av utskrift av patientdokumentation, remisshantering och DRG-registrering, dels att ta emot patienter i vår kassa/reception, registrera dem i kassan, ta betalt samt diverse annat som ingår i receptionsarbetet. Övriga arbetsuppgifter är bl a journal- samt posthantering. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och använder oss av digital diktering. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Det kan finnas möjlighet till distansarbete efter viss tid.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare samt har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Vi ser gärna att du har intresse av kirurgi/urologi/endoskopi samt har jobbat i kassa/reception inom vården tidigare, men det är inget krav. Tidigare erfarenhet inom Kirurgi- och urologiverksamhet samt DRG-arbete är meriterade.

Personliga egenskaper


Tjänsten ställer krav på stresstålighet samt flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Vi söker dig som har ett stort ansvarstagande, en stark teamkänsla och som vill ge god service. Du ska vara noggrann och kunna organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är öppen för förändringar och vill vara med att utveckla och driva verksamheten framåt.

Som person är du trygg i din yrkesroll, du har en stor portion humor, du kan liksom oss andra bjuda på dig själv och känner glädje av att arbeta tillsammans med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Heltidstjänst 38:15 h/vecka. Vikariat som sträcker sig till 2022-06-30, med goda möjligheter till förlängning och så småningom övergång till en fast anställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell schemaplanering med helgtjänstgöring dagtid enligt rullande schema (cirka var åttonde-tionde helg). I övrigt dagtid måndag-fredag. Flextid.

Som månadsanställd vid Danderyds sjukhus har du fri sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag samt en egen idrottsförening med ett välutrustat personalgym. Du har tjänstepension samt möjlighet till löneväxling för individuellt pensionssparande.Om verksamheten
Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurg- och Urologkliniken

Knivskarp medicinsk sekreterare, VO Kirurgi och urologi, Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Vikariat medicinsk sekreterare Huddinge sjukhus

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till Reumatologkliniken, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.