Växeltelefonist till DSIT, Danderyds Sjukhus

Enheten DS IT ansvarar för att utveckla, förvalta och tillhandahålla telefoni och IT-tjänster till Danderyds sjukhus. Vi söker nu en serviceinriktad växeltelefonist som kan arbeta över veckans alla dagar.

Arbetsbeskrivning

Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är lyhörd för deras situation och behov. Du kommer att vara den första som möter kunden när de ringer till sjukhuset och din uppgift är att på ett effektivt och tydligt sätt, samt med en hög servicenivå, hjälpa kunden vidare. Periodvis kan belastningen på växeln vara hög där din förmåga att ingjuta lugn och förtroende kommer att vara mycket betydelsefull.

Vi är en 24/7-verksamhet och bemannar dygnet runt enligt schema. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal tillsammans med dina kollegor på plats men även ensamarbete förekommer.

Växeln är en central och viktig funktion som likt allt annat behöver utvecklas med tiden, det är därför viktigt att du känner ett ägandeskap för din roll på sjukhuset och är aktiv i förbättringsarbete genom att löpande komma med förbättringsförslag både för våra kunder och vår egen verksamhet.

Kvalifikationer

Avslutad gymnasieutbildning. Du som söker har god erfarenhet av serviceinriktat arbete och vi ser gärna att du tidigare arbetat antingen inom vården eller som växeltelefonist och har god datorvana. Då en del av samtalen är på engelska förutsätter tjänsten att du kan föra en enklare dialog på engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av hänvisningssystemet InAttend och/eller journalsystemet TakeCare. Utöver detta talar och skriver du obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper

För dig är service och gott bemötande en självklarhet och du vill tillsammans med dina kollegor leverera den bästa service till dem som ringer in. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och är bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress samt anpassa dig efter varje unika samtal. Arbetet ställer höga krav på effektivitet, stresstålighet samt lyhördhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan

För att din ansökan ska vara komplett behöver du bifoga både CV och personligt brev.
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Avdelningen Teknik och digitalisering upprätthåller och utvecklar ändamålsenlig och säker teknik, digitala lösningar och hållbar infrastruktur och har i uppdrag att bidra till att sjukhuset kan bedriva en högkvalitativ och säker vård. Vårt mål är att genom tillgänglighet och hög kompetens underlätta vardagen för vårdpersonalen. Inom Teknik och digitalisering återfinns enheterna DS IT, Innovation, Lokalförsörjning och Medicinsk teknik.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

HR- och kommunikationsavdelning

Bibliotekarie/Objektspecialist (IKT-bibliotekarie)