Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Vi behöver bli fler sjuksköterskor till IVA på Danderyds Sjukhus

Nu har du chansen att jobba med oss i en spännande dygnet-runt-verksamhet.

Några av våra kollegor som har börjat det senaste året har nämnt att de uppskattar friheten med schemaläggningen, det trevliga mottagandet och den erfarenhet som finns bland kollegor. Det finns möjlighet till rotationstjänst mellan intensiven och post-op, vi tillämpar individuella scheman och ger dig introduktion på en nivå som du själv sätter.


Arbetsuppgifter

Intensivvårdsavdelningens inriktning är allmän intensivvård för vuxna. Vi har sedan drygt 1 år tillbaka arbetat i nya fina lokaler där vi har haft 8-10 IVA platser, men nu under COVID-19 har vi arbetat under andra förhållanden och ser ett fortsatt behov av sjuksköterskor. På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård.

Som medarbetare hos oss är du en viktig del av intensivvårdens utveckling och du har möjlighet att delta i en tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. ventilation, sedering och hygien. Du får också medverka på 1-2 studiedagar per år då vi uppmärksammar och diskuterar de nyaste rönen inom intensivvård.

Som IVA-sjuksköterska ingår du i ett starkt tvärprofessionellt team, vilket vi värnar om och har förstärkt senaste åren genom bland annat regelbunden intern fortbildning och omvårdnadshandledning. Vi tillämpar ett tydligt, närvarande och omtänksamt ledarskap med tydliga krav och mål.


Anställningsform

Hel- eller deltid natt, veckoarbetstid 32:20 timmar/vecka på heltid. 
Treskift, veckoarbetstid 34:20 eller 36:20 timmar/vecka på heltid. 


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet från intensivvård är meriterande. 

Vi vill att du är en flexibel och initiativtagande person med god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, övriga professioner och verksamheter. Att hantera stress på ett professionellt sätt är en viktig egenskap. Som person gillar du teamarbete och är trygg och nyfiken.


Intervjuer sker löpande och tjänsten planeras starta så snart som möjligt efter överenskommelse. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system.
På grund av kommande sommar och semestrar kan svarstiden variera.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Geriatrik

Sjuksköterska/natt

Geriatrik

Sjuksköterska

Kvinnosjukvård & Förlossning

Erfarna barnmorskor till DS förlossning och/eller antenatala och medicinska eftervården

Medicinkliniken

Rotationstjänst dagvård/ vårdavdelning på Gastroenterologiska sektionen på Danderyds Sjukhus AB

Medicinkliniken

Sjuksköterska till palliativ avdelning på Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram!

Ortopedi

Operationssjuksköterska till ortopedsektionen

Ortopedi

Operationssjuksköterska Natt till Centraloperation DS

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.