Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Vi söker barnmorskor som vill utvecklas och få möjlighet att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor!

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning.

På avdelning 17, som är en medicinsk BB-avdelning, vårdas nyförlösta mammor efter vaginala förlossningar samt akuta och planerade kejsarsnitt. Den planerade snittverksamheten pågår måndagar, tisdagar och torsdagar med cirka fem snitt per dag.

Som barnmorska på avdelning 17 ansvarar du för omvårdnaden av mor och det nyförlösta barn enligt gällande riktlinjer. På avdelningen eftersträvas parvård vilket innebär att omvårdnaden planeras tillsammans med undersköterskan, arbetsuppgifter fördelas och delegeras vid behov. Vårdparet har täta avstämningar under passet och tar ställning till behov av omplanering och nya prioriteringar. Vi personcentrerat och familjecentrerat. Mor/barn/familj är delaktig i planering och genomförande av vård. Vi ser till varje individ och dess unika behov.

Avdelning 17 har nära samarbete med förlossningen och övriga enheter inom antenatal- och eftervård samt kvinnoklinikens operations- och uppvakningsavdelning. Vi verkar för ett öppet klimat där alla är lika viktiga i vårdkedjan och lär av varandra.

Vi har ett välfungerande introduktionsprogram där du som nyanställd barnmorska får en egen fadder. Vi uppmuntrar till cirkulation inom verksamheten.

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,25 timmar/vecka.

Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100 % utifrån dina behov.

Vi erbjuder både längre vikariat och tillsvidareanställning.

 

Kvalifikationer

   

Legitimerad barnmorska

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter personlig mognad och ansvarsfullhet. Har du en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt kommer du passa bra in i våra team. Vi ser att du som söker har ett professionellt arbetssätt, har patienten i fokus och trivs i din yrkesroll.  

 

Om arbetsgivaren

 

Danderyds sjukhus erbjuder hälsosamma och flexibla scheman. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Kombinera elektiv med akut hjärtdagvård, sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården sökes.

Anestesi- & Intensivvård

Vi behöver bli fler sjuksköterskor till IVA på Danderyds Sjukhus

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska med rotationstjänst Anestesi/Postop Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Sjuksköterska till vår kompetenta postop på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Biomedicinsk analytiker med inriktning laboratoriemedicin för kliniska studier till Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.