Vi söker dig som är sjuksköterska (natt) till vår akutmottagning

Vill du utvecklas inom det akuta omhändertagandet?

Vill du arbeta natt?

Vill du utmana dig själv i din yrkesroll som sjuksköterska?

Har du förmågan att bidra med energi i teamet?

Är bemötande viktigt?

Tilltalas du av flöde och logistik?

Vill du öva upp dig i medicinska bedömningar och prioriteringar?

Vill du göra skillnad, lindra och rädda liv?

Vill du bli en del av @akutendanderyd?

 

Svarar du JA – har Du de rätta egenskaperna för att arbeta på vår Akutmottagning!

 

Nu finns det möjlighet att söka nattjänst hos oss och bli en del av vårt framgångsrika team. Framtidens VO Akutsjukvård på Danderyds sjukhus växer. Vi tar emot flest antal ambulanser i Region Stockholm!  Den 26 000 kvadratmeter stora byggnaden dimensioneras för att årligen kunna ta emot upp till 95 000 akuta patienter. I den sju våningar höga byggnaden ryms utöver akutmottagning bland annat avdelningar för operationsavdelning, röntgenavdelning, IVA, hjärtintensiv, intervention och sterilcentral. Dessutom kommer en intermediärvårdsavdelning på sikt att återfinnas i ombyggda lokaler i direkt anslutning till intensivvården.

Vi behöver fler engagerade nattsjuksköterskor som vill vara med och forma framtidens akutsjukvård. Vi är en utvecklande arbetsplats som ser vikten av teamarbete och gemenskap.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett par års erfarenhet, gärna från akutmottagning men inte nödvändigt. I dina arbetsuppgifter skall du bedöma, prioritera och behandla akut sjuka patienten samt leda och fördela arbetet.  Då teamarbetet är mycket viktigt på akuten och du arbetar tillsammans med läkare och undersköterska, så ser vi att du besitter god kommunikations- och samarbetsförmåga, du är strukturerad, trygg och kan jobba självständigt!

Vi kan erbjuda dig tillsvidare- eller timanställning. Vid anställning natt utgår enligt avtal dubbel ob-ersättning. Vi lägger också stor vikt vid kompetensutveckling och har kontinuerliga föreläsningar och utbildningsdagar. AMLS och TNCC är utbildningar vi prioriterar.

Om du saknar boende, har vi möjlighet att erbjuda personalbostad på Danderyds sjukhus. 

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta någon av våra chefer på Akutkliniken. Skulle du vara intresserad av att se hur vi arbetar så får du gärna komma och auskultera hos oss under en dag el några timmar om det passar dig bättre.

Följ oss gärna på instagram @akutendanderyd, för att få en närmare inblick i vår fartfyllda vardag!

Varmt välkommen med din ansökan! /Anna, Malin, Maria & Åsa

Chefsjuksköterskorna på VO Akutsjukvård Ds

 

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.