Vi söker dig som vill arbeta för dagens och framtidens kvinnor

Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning.

Eftervården på Kvinnokliniken består av avdelning 16, avdelning 17 och hotell-BB.

Avdelning 16 är en antenatal- och medicinsk eftervårdsavdelning.

Avdelning 17 är en medicinsk eftervårdsavdelning som även ansvarar för planerade kejsarsnitt.

Hotell-BB vårdar kvinnor efter mindre- eller okomplicerade födslar.

 

Kvinnokliniken har ett gott samarbete mellan enheterna och andra verksamhetsområden. Vi verkar för ett öppet klimat där alla är lika viktiga i vårdkedjan. Det finns goda möjligheter till rotation inom kliniken om du är intresserad av det. Oavsett vilken enhet du väljer kommer du mötas av ett kompentent och glatt gäng med positiv anda!

Vi har välfungerande introduktionsprogram där du som nyanställd får en egen fadder. Du kan välja mellan att arbeta natt/helg eller dag/kväll/helg. Det finns även möjlighet till förkortad arbetstid genom att arbeta treskift. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100 % utifrån dina behov.

 

Kvalifikationer  

  

Legitimerad barnmorska eller specialistsjuksköterska inom barn och ungdom.

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter personlig mognad och ansvarsfullhet. Har du en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt kommer du passa bra in i våra team. Vi ser att du som söker har ett professionellt arbetssätt, har patienten i fokus och trivs i din yrkesroll.  

 

Om arbetsgivaren 

Danderyds sjukhus erbjuder hälsosamma och flexibla scheman. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

 

Kontaktpersoner

Eva Vesterli, avdelning 16, tel +46 812356932, eva.vesterli@sll.se

Emelie Larensvärd, avdelning 17, tel +46 812358808, emelie.larensvard@sll.se

Sanna Ekman, hotell-BB, tel +46 812356680, sanna.ekman@sll.se 

 

 

 


Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.