Vi söker en gym-och gruppträningsinstruktör till vårt personalgym!

Har du erfarenhet av och tycker det är roligt att arbeta med friskvård? Nu har du chansen att göra det hos oss!

På Danderyds sjukhus arbetar vi aktivt för att vara en hälsofrämjande arbetsplats och stimulera medarbetarna att ta ett aktivt ansvar för sin hälsa. Vårt personalgym Lyftet utgör en viktig hörnsten i detta arbete. Lyftet är ett fullt utrustat gym som är öppet alla vardagar och erbjuder möjlighet att träna från tidig morgon till sen kväll. I personalgymmet finns friskvårdskonsulter och gyminstruktörer som tillsammans med våra kvällsvärdar tar emot och tar hand om våra medarbetares friskvårdbehov. Personalgymmet tillhör organisatoriskt HR-avdelningen.

Arbetsuppgifter

Som gym-och gruppträningsinstruktör utgör du en viktig del av teamet och ansvarar bl.a. för att ta emot och lyssna på våra tränandes behov, ta fram individuella träningsprogram och följa våra tränandes utveckling. Du leder också gruppträningspass. Att marknadsföra aktiviteter, svara för viss administration och löpande underhåll som hör samman med friskvårdsvårdsverksamheten är ytterligare uppdrag som ingår i rollen.

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som har instruktörsutbildning i styrketräning, goda kunskaper i funktionell träning samt gruppträningsutbildning. Du har också några års erfarenhet av att arbeta inom dessa områden. Du behöver ha god datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att kunna tala för/marknadsföra friskvårdverksamhet.

Personliga egenskaper

Du har ett stort intresse och är engagerad i friskvårdsfrågor. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra människor och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du har en stark känsla för service, kan prioritera och har förmåga att hålla flera bollar i luften. Du kan ta egna beslut, har en god initiativförmåga och som person är du drivande och utvecklingsorienterad

Anställningsform

Tillsvidare, 100% . Arbetstidsmått 39:50 tim/vecka. Arbetstid måndag till fredag. (Kvällstid bemannas Lyftet av ideella kvällsvärdar från DSIF). Tillträde i september eller enligt överenskommelse.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Har du frågor kring tjänsten finns Annika Stål, 08-12357104, tillgänglig för frågor from 29 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.