Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Vi söker en HR-partner till Danderyds sjukhus

Trivs du att arbeta i en verksamhetsnära generalistroll och önskar göra det i en meningsfull verksamhet? Nu har du chansen att göra det hos oss!

Danderyds sjukhus AB  har en starkt verksamhetsförankrad HR-funktion med ett utvecklingsorienterat förhållningssätt. En av våra kollegor kommer att gå vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega som vill bli en del av vårt kompetenta HR-team. Ta chansen och få möjlighet att arbeta med proaktivt HR-arbete i en samhällsviktig och kunskapsintensiv organisation! 

Som HR-partner arbetar du som verksamhetsnära generalist och du utgör ett viktigt stöd för cheferna inom ett eller flera verksamhetsområden i den kliniska verksamheten. Rollen är bred och du stöttar chefer i HR-relaterade frågor kring bl.a. kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning och ledarskap. Du ger verksamhetens chefer och ledningsgrupper ett professionellt stöd, fungerar som bollplank/samtalspartner, fångar upp behov och ställer rätt frågor. Med kunskap om verksamheten omsätter du dess utmaningar i konkreta och välfungerande HR-strategier. 

Din bakgrund:

Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området. Du har erfarenhet av en bred HR-roll och har gärna arbetat i en större organisation. Du är van vid att arbeta självständigt och åstadkomma resultat. Ditt arbetssätt är proaktivt och du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och förmåga att på ett pedagogiskt sätt koppla HR-arbetet till verksamhetsnytta.

Som person är du utvecklingsorienterad och har en god förmåga att självständigt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa kontakter och bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen som HR-partner behöver du ha förmågan att fånga upp verksamhetens behov och omsätta dessa till konkreta aktiviteter och nå resultat.  Du driver HR-frågorna utifrån verksamhetens värdegrund på ett konstruktivt sätt tillsammans med dina chefer, HR-kollegor och andra samarbetspartners. Du har integritet och är lojal med organisationen och de beslut som fattas.

Om oss:

Danderyds sjukhus är ett regionsägt bolag som driver planerad och akut universitetssjukvård. Vi bedriver forskning och utbildning med anknytning till sjukvården. HR-avdelningens främsta uppdrag är att stötta verksamhetens chefer och medarbetare i HR-frågor så att de har rätt förutsättningar för att ta hand om våra patienter och anhöriga på bästa sätt. HR-avdelningen är en viktig partner i diskussionen om hur vi bäst är rustade för att möta framtidens utmaningar. På Danderyds sjukhus har du nära till kommunikationer och fina omgivningar, du tar dig hit på endast 13 minuter med tunnelbana från T-centralen. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgrad 100 %, 39:50 timmar/vecka. 

Information om tjänsten lämnas av:

HR-partnerchef Terese Andersson, tel: 08-123 582 55

 

Övrig information:

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

 

Fackliga företrädare:

SACO förbund se resp SACO förbund på www.saco.se tel:08 - 613 48 00

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Talvård

Logopedkliniken söker dig som är vårdadministratör/medicinsk sekreterare

Ekonomi

Systemekonom till Danderyds sjukhus

Ekonomi

Avgiftshandläggare - Patientadministration

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.