Vi söker en nyfiken Sjuksköterska med hjärtat inom Urologi

Med basen på vår mottagning men med rotationstjänst mot vår urologiska vårdavdelning 65 söker vi nu dig som vill bli vår nya arbetskamrat, en person som vill utvecklas i sin roll som sjuksköterska och vill fördjupa sina kunskaper inom urologi.

Vårt anställningserbjudande

Alla är vi bra på något, därför söker vi dig som gemensamt med dina kollegor och chef vill bidra med dina specifika kunskaper och utveckla urologin vidare. Vi söker dig som värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Vi erbjuder dig:

  • En individuell introduktion på arbetsplatsen utifrån dina behov
  • Tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
  • Erfarna kollegor som du kan fråga om allt
  • Rotation till urologisk vårdavdelning
  • Arbete var femte helg.
  • Fast schema

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska vid mottagningen arbetar du med att assistera vid undersökningar och behandlingar i samband med läkarbesök såsom cystoskopier, TRUL och mindre kirurgiska ingrepp. Du har också telefonrådgivning, hanterar remisser och sköter tidsbokning till planerade mottagningar. Du arbetar även självständigt med vissa undersökningar och behandlingar av patienter, tex. blåsinstillationer, kateterbyten.

På vårdavdelningen får du möjlighet att träffa de patienter du har mött på mottagningen eller talat med i telefon. Här träffar du samma läkare då vi är en liten sektion som samarbetar tätt. I arbetet på vårdavdelning ingår omhändertagande av urologiska patienter direkt från akuten eller från operation. Du ansvarar tillsammans med undersköterskan för max 4-5 patienter och har stöd av vårdsamordnare och platskoordinator.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom urologisk omvårdnad.

Personliga egenskaper

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du trivs med det patientnära arbetet och att du värderar ett gott arbetsklimat högt. Att se möjligheter istället för hinder tror vi är bra då vi arbetar i en snabbt skiftande verksamhet, med ibland högt tempo.

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Din muntliga kommunikationsförmåga är god och du har ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att se helheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Linda, Leg sjuksköterska, har erfarenhet från rotation mellan avdelning 65 och Urologmottagning och upplevde rotationen på följande sätt:

"Jag har trivts fantastiskt bra som roterande personal, man får det bästa av både mottagningen och avdelningen. Jag känner mig så uppskattad av personalen och samarbetet är fantastiskt. Omväxlande arbetsmoment som är stimulerande men aldrig blir tråkiga, samtidigt som jag haft ett väl strukturerat schema som gett mig flera lediga helger."

Ansökan

Låter det spännande och utvecklande? Tveka inte utan skicka in din ansökan direkt. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi) Hjärtkliniken

Ortopedkliniken

Planerat och varierat - elektivt flöde men med sjukhusets snabba puls SSK

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska sökes, natt till avd 94 Hjärtkliniken, DSAB

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska MAVA Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt eller treskift Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus