Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Vi söker en sjuksköterska (natt) till vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Är du intresserad av rehabilitering och träning? Vill du ge patienter med förvärvad hjärnskada en chans till en tillfredsställande tillvaro? Känner du ett egagemang för att hjälpa patienter som drabbats av Covid-19 att komma tillbaka till sitt normala liv? Nu söker vi fler sjuksköterskor som vill arbeta natt hos oss.

På avdelning 80 och 84 arbetar vi i team, tar gemensamma beslut med patient och närstående i centrum. Vi har endast planerade inskrivningar, arbetar strukturerat och har en väldigt god gemenskap. Hos oss finns möjlighet att känna tillfredsställelese med din insats efter avslutat pass. För oss är det viktigt att du har tid för återhämtning och reflektion. Till oss kommer patienter med medelsvår till svårt förvärvad hjärnskada i ett tidigt skede efter insjuknandet/skadetillfället. Patienterna är från 18 år och uppåt och de vanligaste orsakerna till hjärnskadan är stroke och trauma. Nu kommer vi även att rehabilitera en ny patientgrupp, de patienter som har behov av rehabilitering efter sin sjukdom i Covid-19 och vårdats i respirator. Vi arbetar i interdisciplinära team där patient, närstående och berörda professioner gemensamt planerar rehabiliteringen.  

 

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga sjuksköterskeuppgifter bedrivs en rehabiliterande omvårdnad vilket innebär en ständig strävan för patienten mot ökad självständighet. Tillsasmmans med övriga i teamet leder sjuksköterskan arbetet på natten med åtgärder utifrån lämpliga rehabiliteringsmål. Du leder och fördelar det omvårdnadsarbete som ger patienten en säker vård. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vårdarbete med inriktning hjärnskaderehabilitering, stroke, neurologi, neurokirurgi eller psykiatri är meriterande. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som lyhördhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmågan att vara strukturerad och kunna prioritera. Du bör vara intitativtagande, ambitiös och se möjligheter där andra ser svårigheter. 

 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Kombinera elektiv med akut hjärtdagvård, sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården sökes.

Anestesi- & Intensivvård

Vi behöver bli fler sjuksköterskor till IVA på Danderyds Sjukhus

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska med rotationstjänst Anestesi/Postop Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Sjuksköterska till vår kompetenta postop på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Biomedicinsk analytiker med inriktning laboratoriemedicin för kliniska studier till Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.