Vi söker en sjuksköterska (natt) till vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Vi har under året arbetat in oss i våra nybyggda moderna avdelningar anpassade för vår verksamhet. En av våra sjuksköterskor går nu i pension och vårt stabila, erfarna nattgäng söker nu dig som blivande arbetskamrat!

 Vi rehabiliterar patienter med medelsvår till svår förvärvad hjärnskada i ett tidigt skede efter insjuknandet/skadetillfället. Patienterna är från 18 år och uppåt och de vanligaste orsakerna till hjärnskadan är stroke och trauma. Vi har 40 vårdplatser fördelat på två avdelningar, endast planerat intag och således inga överbeläggningar. Vi arbetar i interdisciplinära team där patient, närstående och berörda professioner gemensamt planerar rehabiliteringen. Målet med slutenvårdsperioden är att uppnå optimal självständighet i vardagen och möjliggöra återgång till lämplig boendeform med eller utan stöd.

 

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och har du en självklar och viktig roll att tillsammans med våra undersköterskor se till att natten blir så bra som möjligt för våra patienter och därmed optimera förutsättningarna för patienternas fortsatta rehabilitering dagtid. Så långt det är möjligt arbetar vi rehabiliteringsinriktat även nattetid. Det innebär att i omvårdnadssituationen ständigt sträva mot ökad självständighet att använda sig av teamgemensamma strategier och utvärdera effekten.

Anställningsform

Tillsvidareanställning 75%. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vårdarbete med inriktning hjärnskaderehabilitering, stroke, neurologi, neurokirurgi eller psykiatri är meriterande. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som lyhördhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmågan att vara strukturerad och kunna prioritera.

 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden, skicka därför gärna in din ansökan så snart sommöjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten lämnas av:


Enhetschef Eva Kedvik

tel: 070-0891224

Enhetschef Peter Nilsson

Tel: 070-4846512

 
Fackliga företrädare:

Vårdförbundet Fackexpedition

tel:08-123 570 70

HR-konsult Hannah Sjögren

tel:08-123 56240

 

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.