Vi söker sjuksköterska intresserad av timanställning till palliativ vårdavdelning

Är du intresserad av att jobba på timmar i en lugn och trygg miljö där patientens livskvalitet står i fokus?

Vi är en palliativ vårdavdelning inom verksamhetsområdet internmedicin och infektion som bedriver palliativ vård inom akutsjukvården. Avdelning 98 är den första och enda avdelningen inom akutsjukvården i region Stockholm som har denna unika profil och vi är stolta över det arbete vi gör och vilken viktig funktion vi fyller inom akutsjukvården.

Vi erbjuder dig en lugn och trygg arbetsmiljö med många erfarna kolleger. Vi har en fin sammanhållning och skrattar mycket tillsammans. Vi ser helst att du har några års erfarenhet som sjuksköterska och att du är intresserad av palliativ vård.

Hur arbetar vi?

Avdelningen har 10 vårdplatser där majoriteten av våra patienter är äldre med palliativa behov. Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från övriga verksamhetsområden inom sjukhuset. Du kommer möta och vårda patienter med många olika sjukdomstillstånd där patienterna har palliativa vårdbehov i tidig eller sen fas. Utifrån ett palliativt förhållningssätt med fokus på livskvalitet och välbefinnande för såväl patient som närstående möter vi de unika och komplexa vårdbehoven. Arbetet på avdelningen bygger på ett tydligt teamarbete där alla professioners samlade kompetens och erfarenhet är kärnan för vårdens utformning. Inom enheten har vi även byggt upp ett palliativt konsultteam med specialistsjuksköterskor inom palliativ vård som fungerar som en stödjande resurs för avdelningen och hela sjukhuset under vardagar.

Din roll som sjuksköterska

Du leder omvårdnadsarbetet tillsammans med undersköterskorna, patienten och dennes närstående utifrån ett helhetsperspektiv. Dina arbetsuppgifter är att bedöma, planera, genomföra och utvärdera omvårdnad utifrån patientens behov och önskemål. Alla tänkta vårdinsatser avvägs av för- och nackdelar för att uppnå optimalt välbefinnande hos patienten. Då många av våra patienter vårdas i livets slutskede kommer ditt arbete även bestå i att vara ett stort stöd för närstående.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har jobbat några år inom yrket och som önskar en timanställning. Vi värdesätter egenskaper som god samarbetsförmåga, prestigelöshet och flexibilitet.

Övrigt

Individuellt anpassad inskolning.

Tillgång till stödfunktioner som farmaceut, koordinator och palliativ konsult för stöd i det dagliga arbetet.

Friskvårdsbidrag i förhållande till antal arbetade timmar.

Anställningsform

Timanställning.

Dag/kväll/natt utefter individuella önskemål och verksamhetens behov.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Är du vår nya nattsjuksköterska på Infektionskliniken Danderyds Sjukhus AB?

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Avdelning 1, Njurmedicin på Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till Neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Erfaren Sjuksköterska Natt MAVA Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska inom Kirurgi – Arbetsmiljö och kompetensutveckling!