Vi söker sjuksköterska som vill ha en god arbetsmiljö.

Vilka är vi?


Avdelning 65 ingår i verksamhetsområde Kirurgi och urologi. Avdelningen har 14 vårdplatser och vi vårdar både elektiva och akuta patienter. Vi opererar bl.a patienter med njurcancer, prostatacancer och njurstenar. Vi bedriver ständigt förbättringsarbete där kliniken har stödfunktioner som patientsäkerhetscontroller och kvalitetsutvecklare. I teamet runt patienten finns förutom urologläkare, paramedicinska resurser, kompetenta undersköterskor och en vårdsamordnare (erfaren sjuksköterska) som bistår i arbete med samordning, vårdplanering och utskrivningar. I teamet ingår även kliniska farmaceuter som bl.a. utför läkemedelsgenomgångar och avlastar sjuksköterskorna med läkemedelshanteringen.

 

Vad får du?


- Vi har individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor.

- Vi vårdar högst 5 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö.

- Vi erbjuder stora möjligheter till vidareutbildning både internt och specialistutbildningar.

- Vi erbjuder kollegor som du kan fråga om allt!

- Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet.

 

Rollen som sjuksköterska på avdelning 65


I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du urologiskt och kirurgiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.

 

Kvalifikationer


Du är eller är snart legitimerad sjuksköterska.
Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi/urologi, men inget krav.

 

Anställningsform


Tillsvidareanställning. Möjlighet till 3-skift finns om så önskas, med förkortning av veckoarbetstiden. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Information om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef avd 65 Anna Cohen
tel: 08-123 566 09

Bitr. Vårdenhetschef avd 65 Tina Back
tel: 08-123 569 57

Fackliga företrädare:
Vårdförbundets fackexpedition, tel: 08-123 570 70

Lokal facklig företrädare:
Maria Hybbinette, tel: 070- 668 62 63

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.