Vi söker sjuksköterska till avdelning 95

Din kompetens och Din arbetsmiljö betyder mycket för oss och vi arbetar ständigt med förbättringsmöjligheter, bland annat har vi arbetat fram färre patienter per sjuksköterska.

 
Hjärtkliniken är en av Sveriges största kliniker, här ser vi lärande och vidareutveckling som viktiga delar för att stimulera och vidareutveckla just Dig. Vi erbjuder dig hjärtstegsutbildningar och föreläsningar kontinuerligt och rotation inom kliniken är något vi välkomnar.  
 
Avdelning 95 är en kardiologisk akutvårdsavdelning med inriktning på ischemisk hjärtsjukdom.  
 
Som nyanställd får du en tydlig utbildningsplan och introduktion under handledning. Din kompetensutveckling sker i samråd med din närmsta chef. På kliniken finns också kvalitetsutvecklare, utbildningsledare och vårdsamordnare.  
 
Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats, med stora möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling. Vi arbetar utifrån förhållningssättet personcentrerad vård, vilket för oss närmare patienten - den enskildes vård utformas tillsammans med patienten utifrån dennes behov och önskemål.  
 
Och du… efter 2 år har du möjlighet att bli hjärtsjuksköterska eller efter 4 år avancerad hjärtsjuksköterska. Låter det spännande… hör av dig så berättar vi gärna mer!
 
Vill du redan nu prata med en blivande kollega, tveka inte att höra av dig till Linn eller Samra på  08-123 554 95
 

Arbetsuppgifter:

 
Arbetet som sjuksköterska sker professionellt med patienten

i fokus. Höga krav ställs på både omvårdnad som medicinsk kompetens. Du lär dig granskar EKG och hjärtövervakning (ischemi/arytmi) och arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling. Våra patienter är vuxna i alla åldrar vilket innebär en stor variation i medicinsk behandling och omvårdnad.  
 

Anställningsform:

 
Tillsvidareanställning, hel/deltid. 3-skift (valfritt) med dubbel natt OB enligt nya arbetstidsavtalet.  
Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande.  
 

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom kardiologi och/eller akutsjukvård.  
 
Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du har en förmåga att kunna leda och fördela arbetet även i pressade situationer. Du är ambitiös och ser möjligheter. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.  
 
Goda kunskaper i svenska språket - både tal och skrift.  
 

Övrig information:

 
Danderyds sjukhus kan erbjuda personalbostäder.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

Sista ansökningsdatum: Söndag den 22 september 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.