Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Vi söker sjuksköterskor som vill jobba i sommar, timanställning

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad!

Vi söker fler engagerade sjuksköterskor som vill verka inom akutsjukvårdens alla områden, allt från Akutmottagning till Geriatrik. Med anledning av det nya coronaviruset (Covid-19) har behovet av vårdpersonal ökat. Danderyds sjukhus arbetar löpande med att öka kapaciteten för att vid behov kunna ta emot en stor ökning av patienter med covid-19. För att bemöta det ökade behovet av vård görs flera parallella åtgärder. Tjänsten är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Du anställs på DSAB:s interna Bemanningscenter och får upptäcka våra intressanta verksamheter, där du får möjlighet till en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö med fokus på det patientnära arbetet. Vi söker dig som gillar teamkänsla, gemenskap och känner glädje av att arbeta med andra människor. Du är ödmjuk, ansvarsfull och har stor initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Du är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller precis i slutet av dina studier till sjuksköterska/specialistsjuksköterska där du blir klar nu till sommaren. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom akut- och slutenvård. 

Anställningsform: Timanställning.

Här kan du arbeta med stor flexibilitet men inom ett och samma sjukhus. Vi kan också erbjuda personalbostad på Danderyds sjukhus, om du saknar boende.

I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor. Bifoga även gärna bevis på din legitimation, betyg.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Tina Trujillo, enhetschef för bemanningscenter, 08–12356186.
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
(Urval sker löpande under ansökningstiden) 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Kombinera elektiv med akut hjärtdagvård, sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården sökes.

Anestesi- & Intensivvård

Vi behöver bli fler sjuksköterskor till IVA på Danderyds Sjukhus

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska med rotationstjänst Anestesi/Postop Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Sjuksköterska till vår kompetenta postop på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Biomedicinsk analytiker med inriktning laboratoriemedicin för kliniska studier till Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.