Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Vi söker studerande som vill arbeta som undersköterska i sommar, timanställning

Vi söker fler engagerade studerande som vill verka inom akutsjukvårdens alla områden, allt från Akutmottagning till Geriatrik. Med anledning av det nya coronaviruset (Covid-19) har behovet av vårdpersonal ökat. Danderyds sjukhus arbetar löpande med att öka kapaciteten för att vid behov kunna ta emot en stor ökning av patienter med covid-19. För att bemöta det ökade behovet av vård görs flera parallella åtgärder. Tjänsten är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Du anställs på DSAB:s interna Bemanningscenter och får upptäcka alla våra intressanta verksamheter, där du får möjlighet till en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö med fokus på det patientnära arbetet. Vi söker dig som gillar teamkänsla, gemenskap och känner glädje av att arbeta med andra människor. Du är ödmjuk, ansvarsfull och har stor initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi söker dig som är i slutet av dina studier till läkare eller sjuksköterska. Studerande sjuksköterska (genomfört termin 3) eller läkare (genomfört termin 5). Meriterande med erfarenhet av akut- och slutenvård.

Anställningsform: Timanställning.

Här kan du arbeta med stor flexibilitet men inom ett och samma sjukhus. Vi kan också erbjuda personalbostad på Danderyds sjukhus, om du saknar boende.

I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor. Bifoga även gärna bevis på din utbildning.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Tina Trujillo, enhetschef för bemanningscenter, 08–12356186.

Varmt välkommen med din ansökan!

(Urval sker löpande under ansökningstiden)

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Undersköterska i sommar, avd 91 Hjärtkliniken

HR

Vi söker en erfaren undersköterska till Bemanningscenter!

Danderyds Sjukhus AB

Vi söker undersköterskor som vill jobba i sommar, timanställning

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.