Vik underläkare med möjlighet till ST inom Radiologi

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder nu en tjänst med möjlighet till ST-block inom radiologin på Danderyds sjukhus. Rollen som röntgenläkare kräver god analytisk förmåga samtidigt som du på ett lättbegripligt och stringent sätt kan förmedla dina kunskaper och observationer till remittenter och medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Att genomföra och bedöma radiologiska undersökningar och interventioner, under handledning och i takt med ökad kompetens med ökad grad av självständighet. Jourarbete ingår på sikt, om anställningen omvandlas till ST

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med genomför AT eller BT.Goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt, motsvarande C1.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill ta eget ansvar och vågar fatta beslut. Vi förutsätter att du har goda medicinska baskunskaper.

Vi är angelägna om att du har god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Självklart är du empatisk som person och tar ansvar för din utbildning och din del av arbetet. Du följer överenskomna arbetssätt och bidrar aktivt till att uppnå verksamhetens mål. Intresse för kvalitetsutveckling och förbättringsarbete ser vi som en viktig egenskap

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

1 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Underläkare (läkarstudent) till sommarvikariat på Hjärtkliniken, DSAB