Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Vikariat medicinsk sekreterare Huddinge sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på både Danderyds sjukhus och på Huddinge sjukhusområde.

Vår högspecialiserade verksamhet vilar på ”flera ben” – klinisk smärtrehabilitering, utbildning, utvärdering/forskning och innovation.

I det kliniska arbetet är teamarbetet kärnan i vår verksamhet där teamens mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår verksamhet på Huddinge då ordinarie sekreterare ej kommer vara på plats det närmaste året.

Arbetsbeskrivning

Skriva journaldiktat, telefonkontakter med patienter, utskick av patientkallelser, bokningar av patienter, bokning av tolkar, registrering av patientformulär, posthantering m fl administrativa arbetsuppgifter i nära samarbete med behandlingsteamet.

Arbete i klinikgemensam kassa ingår också.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i bästa fall har några års yrkeserfarenhet.

Din datorvana i Officepaketet är god och du hanterar journalsystemet Take Care.

Din förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift är god.

Personliga egenskaper

Som person är du stresstålig, flexibel, initiativtagande och har god samarbetsförmåga.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurg- och Urologkliniken

Knivskarp medicinsk sekreterare, VO Kirurgi och urologi, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Vass medicinsk sekreterare sökes till VO Kirurgi och urologi

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till Reumatologkliniken, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.