Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Vikarierande arbetsterapeut till Högspecialiserad Smärtrehabilitering på Danderyds Sjukhus

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds och Huddinge sjukhus.Tillsammans med Smärtmottagningen på Danderyds Sjukhus utgör vi ett smärtcentrum. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.Teamarbete är kärnan i vår verksamhet. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Vi söker nu en arbetsterapeut med placering på Danderyds enheten.

Om tjänsten


Som arbetsterapeut arbetar du i team tillsammans med kurator, läkare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut och sjuksköterska.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är arbetsterapeutiska bedömningar av aktivitetsförmåga och rehabilitering individuellt och i grupp i nära samarbete med övriga professioner i teamet. Vi arbetar med att stödja beteendeförändringar genom att medvetandegöra aktivitetsmönster och funktion av de aktiviteter som utförs i vardagen. I arbetsförberedande syfte görs även arbetsplatsbesök och ergonomisk anpassning.

Då kliniken fått i uppdrag att genomföra bedömningar av patienter som haft Covid-19 kommer troligen tjänsten även innebära arbete med denna patientgrupp.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut med några års erfarenhet inom yrket. Speciellt meriterande är erfarenhet av rehabilitering av patienter med smärtproblematik. Då vårt arbete sker i team är även erfarenhet av teamarbete meriterande

Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som flexibilitet, engagemang och god samarbetsförmåga värderas högt

Anställningsform


Vikariat 100%, dagtid
Tillträde senast 210501 t om 220831


Övrig information


Urval sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan snarast.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

PTP-psykolog till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm

Rehabiliteringsmedicin

Arbetsterapeut till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicin

Fysioterapeut/sjukgymnast till Konsultteam

Rehabiliteringsmedicin

Arbetsterapeut till Konsultteam

Geriatrik

Fysioterapeut

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.