Vikarierande sjuksköterska till Inskrivningsmottagningen Danderyds Sjukhus

Inskrivningsmottagningen är en del av Kirurg- och urologkliniken på Danderyds sjukhus som erbjuder akut och planerad kirurgi och urologi, operationsverksamhet, öppenvård samt slutenvård dygnet runt. Kliniken behandlar och vårdar patienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar och patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, en operationsavdelning samt fyra vårdavdelningar. Kliniken har ca 450 medarbetare.

Arbetsuppgifter: 

Vi bedriver en öppenvårdsverksamhet som främst bygger på preoperativ vård. Antalet patienter per dag styrs av de operationssalar kliniken har tillgång till. Flertalet patienter är slutenvårdspatienter som efter operation går upp till vårdavdelningen. Vi har även hand om patienter som genomgår dagkirurgiska ingrepp. Tiden för mötet med patienten är ibland väldigt kort och bygger på att vi är väl förberedda. Trots det korta mötet är det viktigt för oss att patienten känner sig trygg, omhändertagen och delaktig. Arbetet kräver ett nära samarbete med kirurg- och ortopedavdelningar, operation samt anestesi.

Du som sjuksköterska ansvarar för den pre- och postoperativa omvårdnaden på mottagningen. Det innebär att du tillsammans med övriga teamet arbetar för att flödet till operation ska blir så optimalt som möjligt. I arbetet ingår även planering av kommande operationer.

Vi har också ett generöst friskvårdsbidrag på DS. Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion beroende på dina erfarenheter och dina behov så du på bästa sätt ska komma in i ditt nya ansvar.

Vår dokumentation sker i Take Care och Orbit 5.

Anställningsform: 

Vikariat t.o.m 31 december 2020 med chans till förlängning. Dagtid, måndag- fredag, arbetsmått 40 timmar/vecka.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som lockas av en verksamhet med rutiner, ordning och reda samt har förmåga att arbeta självständigt men också värderar ett gott samarbete med olika yrkesgrupper och andra enheter. Du ska ha något/några års erfarenhet av pre- och postoperativ vård från avdelning.

Övrigt 

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-08

Urval sker löpande så skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.