Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologi?

Vårt anställningserbjudande

Att arbeta med neurologi är som att lösa gåtor. Du blir spindeln i nätet på den här spännande arbetsplatsen, som dessutom ger dig som sjuksköterska goda karriär- och kunskapsmöjligheter. Med kunskap inom neurologi och andningssvårigheter får du en gedigen kompetens inom områden med stor efterfrågan av kompetenta medarbetare

Vi har tre sektioner som du roterar mellan:

  • patienter som har neurologiska sjukdomar i behov av utredning, behandling och teambedömning
  • observationsavdelning i huvudsak för neurologiska patienter med förväntade korta vårdtider. Vi vårdar bland annat patienter med svår huvudvärk, yrsel och krampanfall
  • patienter som är i behov av invasiv ventilation, dessa patienter har trakelkanyl och ofta ventilator


Inskolningen är strukturerad och vi anpassar den till dina tidiga erfarenheter och behov. Teoretisk utbildning i trakeostomivård ges till all vår personal via nationellt respirationscentrum, NRC.

Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten. Vi ser fram emot att ha dig i vårt team.

Arbetsbeskrivning

I din viktiga roll som sjuksköterska sker arbetet med patienten i fokus. Du ansvarar och planerar för patientens omvårdnad samtidigt som du kommer att vara en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt.

Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt och ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom akutsjukvård.

Personliga egenskaper

Du är intresserad av att arbeta inom neurologi och värderar omvårdnaden av patienten högt. Du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Här kan du se vad dina framtida kollegor vill berätta om jobbet på avd 72.Om verksamheten
Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Vill du bli vår nya kollega på AVA?

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till dialysmottagning i Norrtälje, Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Danderydsgeriatriken

Danderydsgeriatriken

Nattsjuksköterska till Geriatriska kliniken Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till HIA på Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Akut njurmedicin slutenvård, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska Njurcentrum Nord, Självdialysmottagning, Danderyds Sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus