Vill du arbeta som klinisk vårdutvecklare inom gynekologi?

Vi kommer nu att införa ett nytt uppdrag inom gynekologiska sektionen. Som klinisk vårdutvecklare stödjer du klinikens kvalitetsutvecklare, vårdchefer, sektionschefer samt enheternas vårdenhetschefer i deras utvecklings- och utbildningsuppdrag. Du bidar till att klinikens mål för vårdutveckling och utbildning uppnås. I uppdraget samordnar du förbättrings- och utbildningsaktiviteter och ansvarar för uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i utvecklingen av processer och framtagande samt implementering av nya sektionsövergripande omvårdnadsrutiner.
  • Delta i förbättringsarbete för en enhetlig och patientsäker dokumentation inom gyn
  • Delta vid framtagande av samt implementering av ny patientinformation gällande gyn.
  • Delta i definierade nätverk och i dessa sammanhang agera som representant och ”språkrör” för kliniken.
  • Delta i utbildningsrådet, planera och genomföra systematiska och/eller enstaka utbildningar/aktiviteter för grupper och enskilda medarbetare inom gynsektionen.
  • Medverka till att årliga kvalitetsuppföljningar och definierade enkäter kring patientupplevd kvalitet genomförs på gynsektionen
  • Delta i klinikens hygienarbete

Din profil

Du är legitimerad Sjuksköterska/barnmorska med minst 5 års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom gynekologi, projektledning, förbättringsarbete eller ledarskap.

Du är en självgående person med intresse för utveckling, förmåga att tänka nytt, se behov och ta initiativ. Strukturerad och ansvarstagande. Du har ett stort intresse för utbildning och besitter en mycket god förmåga till tydlig kommunikation. Du är team-orienterad och kan samarbeta över professionsgränser och mot andra verksamhetsområden. Stort intresse av att leda andra med ett coachande förhållningssätt.

Anställningsvillkor

Tidsbegränsat förordnande som klinisk vårdutvecklare 1 år, med möjlighet till förlängning. Lönetillägg utgår för tjänsten med 1500 kr. Administrativ tid, 50 %, schemaläggs av närmsta chef. Övrig arbetstid utförs som klinisk sjuksköterska/ barnmorska inom gynsektionen.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik.

Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. Vi har nyligen erhållit ett NHV-uppdrag inom avancerad bäckenbottenkirurgi. På vår operationsavdelning har vi robotkirurgi och utför både planerade och akuta ingrepp.

Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6700 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet.

Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till dagvård/mottagning, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Vi söker sjuksköterskor till benknäckargänget!

Neurologkliniken

Sjuksköterska, vill du vara med och forma framtidens neurologi?

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Njurmedicin Danderyds Sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till avdelning 92 Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården, Danderyds sjukhus AB

Medicinsk specialistvård

Rotationstjänst öpv/slv Gastroenterologiska sektionen på Danderyds Sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska (rotationstjänst), Hjärt-kärlcentrum Nord, Danderyds sjukhus