Vill du jobba med avancerad arytmidiagnostik? Ta chansen och var med i starten av vår nya elektrofysiologiska verksamhet på DS Hjärtklinik!

Vi söker dig som är sjuksköterska med intresse för arytmier och som vill bli vår nya sjuksköterska på elfyslabbet. Vi startar upp Elfys-verksamheten på Danderyds sjukhus i början av 2019. Hjärtintervention består av fyra nya salar där en sal är dedikerad till invasiv elektrofysiologi och på resterande tre utför vi deviceimplantationer samt kranskärlsröntgen/PCI.

Sök till oss idag och ta chansen att vara delaktig i en helt ny och spännande verksamhet!

Vi är en av Sveriges största hjärtkliniker med ca 450 medarbetare, där den nya elektrofysiologiska verksamheten kommer vara en viktig del av vår Arytmienhet. Det är en välfungerande process med en stor mottagningsverksamhet, ca 900 device operationer/år samt en aktiv forskningsgrupp.  Vi kan erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i en högteknologisk och forskningsintensiv miljö där du blir en viktig pusselbit i vårt tvärprofessionella specialistteam.

Arbetsuppgifter: 

​Du kommer att tillsammans med ytterligare en sjuksköterska rotera mellan olika arbetsuppgifter på salen, så som att sterilassistera vid ingreppen, ansvara för omvårdnaden av patienten, administrera läkemedel och hjälpa till med material. Viss del av arbetstiden kan bli förlagd på annan enhet (så som avd, elektiv Dagvård eller Arytmienheten) beroende på tidigare erfarenhet och intresse.

​Anställningsform:

Rotationstjänst med tjänstgöring på elfyslab i kombination med annan arytmienhet. Helgtjänstgöring på avdelning var 4e helg.

​Personliga egenskaper: 

Vi söker dig som är noggrann, tekniskt intresserad och är intresserad av arytmipatienter. Du är ansvarstagande, flexibel och van att arbeta självständigt. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer: 

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från kardiologi. Erfarenhet inom arytmidiagnostik är meriterande. ​

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hud Reumatologi Infektion

MRSA -teamet Danderyd sjukhus söker en erfaren sjuksköterska

Rehabiliteringsmedicin

Vi söker en sjuksköterska (natt) till vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska till HIA på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterska till AVA med möjlighet till rotationstjänst!

Medicinkliniken

Sjuksköterska till IMA/Avdelning 75

HR

Intresseanmälan Sophiahemmets jobbtorg

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

Akutkliniken

Vi söker dig som är sjuksköterska (natt) till vår akutmottagning

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.