Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Vill du som SSK vara med och bygga upp AVA på Danderyds sjukhus?

Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla och starta upp en helt ny avdelning inom akutsjukvård så ska du fortsätta läsa denna annons.

Under slutet av 2020 och våren 2021 kommer medicinkliniken på Danderyds Sjukhus att nyöppna vår akutvårdsavdelning (AVA) för patienter med akuta tillstånd och diagnoser. Vi söker därför drivna, entusiastiska problemlösare som har patienten i fokus och ett brinnande intresse för akutsjukvård.

AVA är en avdelning med kortare vårdtid och patienterna kommer att komma upp snabbt från akuten för att starta utredning och behandling samt att den förväntade vårdtiden är mindre än 36 timmar. Avdelningen kommer att ha 10 vpl varav 5 st med övervakningsmöjlighet. Fokus ligger på diagnostik, behandling och övervakning. När patienten bedöms vara stabil, väntar en snabb överflyttning till någon av vårdavdelningarna på Danderyds sjukhus. Vanliga sjukdomstillstånd inkluderar infektioner, kramptillstånd, intoxikationer, elektrolytrubbningar, yrsel, commotio, lungemboli och andningsinsufficiens.

AVA driftas som en del av ett större samarbete mellan akutmottagningen, Intermediärvårdsavdelningen (IMA) samt vårdavdelningarna på Medicin-, Infektions- och Kirurg/Urologkliniken.

Gillar du strukturerat akut omhändertagande, fokus på prestigelöst teamarbete och ”bedside”-utbildning är AVA arbetsplatsen för dig.

Arbetsuppgifter


Omvårdnad av den akut sjuka patienten. Som sjuksköterska skall du kunna bedöma, prioritera och behandla den akut sjuka patienten samt leda och fördela arbetet.

Anställningsform


Tillsvidareanställning, treskift med förtätad helg. Heltid eller deltid. Vill man rotera till en annan enhet går detta utmärkt att diskutera.

Kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är initiativtagande, engagerad, noggrann, flexibel, positiv och trygg i din roll som sjuksköterska och vill vara med och utveckla denna spännande verksamhet med oss.

Du ska tycka om att arbeta med förbättringar då detta kommer vara en stor del i att starta upp en ny verksamhet.

 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Akutkliniken

Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Ortopedi

Operationssjuksköterska Natt till Centraloperation DS

Ortopedi

Relationsskapande sjuksköterska till ortopedens utbildningsavdelning

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken Danderyds Sjukhus söker sjuksköterska

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus söker nattsjuksköterska

HR

Timanställda sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor/barnmorskor till Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken söker ledningssjuksköterska

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.