Vill du vara med och forma framtidens neurologi på Danderyds sjukhus?

Är du sjuksköterska som vill bredda din kompetens inom neurologisk vård och omvårdnad alternativt lära dig en ny specialitet? Då är detta tjänsten för dig!

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 72 och 78 är en del av Neurologkliniken på Danderyds sjukhus. Neurologi är en framtidsspecialitet med spännande innehåll och utmaningar. På Danderyds sjukhus Neurologklinik kommer vi under det närmsta året att intensifiera arbetet med patient- och vårdenhetsprocesser för förbättrade patientflöden. Vår klinik har dessutom ett, i regionen, unikt utbildningsuppdrag gällande patienter med kroniskt invasivt andningsstöd. Här kan du som sjuksköterska därför få gedigen, värdefull kompetens inom neurologi, trakeostomi och ventilationsvård.

Nu utvecklar vi även vår dagvård på kliniken genom en ny neurologisk akutvårdsavdelning, NADVA. Hit kommer patienterna dagtid för snabba utredningar och som sjuksköterska är du en samordnande spindel i nätet. Som sjuksköterska hos oss roterar du mellan våra vårdavdelningar 72 och 78 där vi blandar dagvård med slutenvård.

Din inskolning är strukturerad och vi anpassar den efter dina tidigare erfarenheter och behov. Du får teoretisk utbildning i trakeostomivård via nationellt respirationscentrum, NRC. Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten.

Vi erbjuder bla friskvårdbidrag på 5000 kr/år, sign-on bonus och ytterligare fördelaktiga förmåner. Läs mer om våra förmåner här: Dina förmåner - Danderyds sjukhus

Vi ser fram emot att ha dig i vårt team!

Arbetsbeskrivning

I din viktiga roll som sjuksköterska sker arbetet alltid med patienten i fokus. Du ansvarar och planerar för patientens omvårdnad samtidigt som du är en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt. Du har en pedagogisk roll i att utbilda assistenter och patienter på sektionen där vi vårdar patienter med invasiv ventilation. Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt och ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska. Meriterande om du arbetat inom akutsjukvård.

Personliga egenskaper

Du är intresserad av att arbeta inom neurologi och värderar omvårdnaden av patienten högt. Du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Därför ska du jobba som sjuksköterska på Hjärtintensivvårdsavdelningen

Kvinnosjukvård och förlossning

Sjuksköterska/barnmorska Natt till Gynavdelning 14, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till obesitasmottagning och eftervård

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Hudkliniken på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Akutgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska dagtjänst på Dialysmottagning Norrtälje, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till IMA, Danderyds Sjukhus