Zilla Jonsson ny hr-direktör Danderyds sjukhus

Zilla Jonsson ny HR-direktör på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB rekryterar Zilla Jonsson som ny HR-direktör med ansvar för utvecklingen av sjukhusets HR-organisation, ledar- och medarbetarskapet och kompetensförsörjning.

Zilla Jonsson blir en del av Danderyds sjukhus ledningsgrupp. Hon kommer närmast från en tjänst som HR-direktör på Region Östergötland. Dessförinnan arbetade hon som personaldirektör på Transporstyrelsen. Hon har också erfarenhet från konsultbranschen och från företagshälsovården.

- Jag ser fram mot att vara med och rusta Danderyds sjukhus inför framtiden. Det jag tar med mig är ett närvarande ledarskap, fokus på kompetensförsörjning och ett aktivt arbete för att skapa en god arbetsmiljö. Tillsammans med kollegor och medarbetare ska vi utveckla det som fungerar bra och hitta nya arbetssätt där det behövs. Utveckling måste utgå från verksamhetens behov. Jag ser fram mot att lära känna verksamheten på djupet för att kunna bidra, säger Zilla Jonsson.

- Med bakgrund från hälso- och sjukvårdssektorn, myndighet och näringslivet har Zilla Jonsson insikten, kunskapen och erfarenheten som behövs för att fortsätta driva HR-arbetet på sjukhuset framåt. Hon har jobbat lång tid som ledare inom stora och små organisationer och är rätt person att ta sig an de komplexa utmaningar som vi står inför, säger Christophe Pedroletti, vd på Danderyds sjukhus.

Zilla Jonsson tillträder sin nya tjänst den 30 januari 2023.

Är du intresserad av att jobba på Danderyds sjukhus? Kolla in våra lediga jobb.

Våra lediga jobb