Bild på operationssjuksköterskorna Simon Nordin och Stephanie Rudberg

Starkt kollektiv med välfungerande flöde

- Det finns ett starkt kollektiv där alla är varandras resurser både till händer, fötter och huvud. Vi har välfungerande flöde som tillåter dig att utföra, fokusera och utvecklas på dina arbetsuppgifter som operationssjuksköterska, säger Simon Nordin och Stephanie Rudberg, operationssjuksköterskor på Centraloperation på Kirurgi- och Urologkliniken.

Varför trivs ni så bra på jobbet?

- Variationen och bredden på ingreppen vi utför. Det är ingrepp i framkant blandat med sedvanliga operationer, vilket bidrar till en stimulerande och utmanande mix av de båda världarna inom kirurgi och urologi. 
Det finns en hög interprofessionell teamkänsla och den kollegiala känslan är stark över draperingen. Utöver det är sjukhusets tillgänglighet med en stor busscentral, roslagsbana, tunnelbana och cykelväg ett stort plus. De stora vägarna och goda parkeringsmöjligheterna underlättar vardagens pussel enormt jämfört med mer centrala sjukhus.

Viktig förändring framåt?

- Att säkerställa adekvat bemanning genom tidiga åtgärder för att upprätthålla en god arbetsmiljö vilket också möjliggör kompetensutveckling i större utsträckning.

Vad vill ni säga till den som funderar på att söka jobb på Centraloperation på Kirurgi- och Urologkliniken?

- Här får du både variationen och bredden på ingrepp. Vi jobbar i stora, nybyggda högteknologiska operationssalar med dagsljus. Det finns ett starkt kollektiv där alla är varandras resurser både till händer, fötter och huvud. Vi har välfungerande flöde som tillåter dig att utföra, fokusera och utvecklas på dina arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Är du intresserad av att jobba på Danderyds sjukhus? Kolla in våra lediga jobb.

Våra lediga jobb