Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info
Stefan Gantelius

Stora möjligheter på ortopedkliniken

Stefan Gantelius började sommaren 2021 som verksamhetsområdeschef på ortopedkliniken. Han går från barnortopedin på Karolinska Universitetssjukhuset till att leda 275 medarbetare på Danderyds sjukhus.

– Det känns förstås vemodigt att lämna barnpatienterna, men det var dags för ett nytt uppdrag och jag känner att jag är på rätt ställe. Här finns en otroligt hög kompetens bland medarbetarna och jag känner mig väldigt väl mottagen. Några av mina första intryck är att både akutverksamheten och ortopedkliniken verkligen vuxit, säger Stefan.

– Det är spännande med akutsjukhuset som alltid är öppet. Jag har alltid tyckt om när sjukhuset går in på jourtid; kontrasten med mörkret ute och lugnet i korridorerna samtidigt som stora delar av verksamheten är i full gång. På ett stort sjukhus finns också väldigt många olika personalkategorier och specialiteter. Trots olikheterna är vi ändå lika och vi hittar lösningar ihop. Det gör att vi som ett stort sjukhus kan jobba tillsammans.

Kan göra skillnad för patienterna

Det är just det stora sjukhusets möjligheter som han tror lockar många och något vi kan lyfta fram när vi söker nya medarbetare.

– Det är trevligt att jobba på ett stort sjukhus, här finns många verksamheter och kompetenser samlade och vi har verkligen möjlighet att göra stor skillnad för våra patienter.

I sin nya roll som verksamhetsområdeschef vill Stefan skapa förutsättningar för medarbetare att fortsätta utveckla verksamheten och han funderar på om det finns möjlighet att göra kliniken ännu större.

– Jag ser stora möjligheter att utveckla kliniken, och patienter – det finns det gott om, avslutar han.

Är du intresserad av att jobba på Danderyds sjukhus? Kolla in våra lediga jobb.

Våra lediga jobb