Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Nå sjukhuset via e-tjänster

De flesta av sjukhusets mottagningar kan du kontakta dygnet runt via 1177 Vårdguidens e-tjänster, tidigare kallat "Mina vårdkontakter".

Via e-tjänsterna kan du bland annat beställa tid, av- och omboka tid, förnya recept eller be mottagningen kontakta dig. Vi återkommer till dig inom tre arbetsdagar. Här kan du också kontakta sjukhusets patientvägledare, lämna synpunkter på vården och beställa journalkopior. Du kan även ställa frågor till sjukvårdsrådgivningen eller se vilka läkemedel du har hämtat ut. Läs mer om alla tjänster som finns.

Det enda du behöver för att logga in är en e-legitimation. Om du inte har en e-legitimation eller har möjlighet att skaffa en kan du logga in med lösenord och sms. Läs mer om att logga in.

Personlig tjänst

Inloggningen till 1177 Vårdguidens e-tjänster är personlig. Du kan bara utföra ärenden som gäller din egen person eller där du agerar som ombud. Som vårdnadshavare kan du vara ombud för ditt barn tills barnet fyller 13 år

Kostnad

Det kostar inget att använda tjänsten, men leder en förfrågan till ett besök eller ett förnyat recept så gäller landstingets avgifter och regler.

Danderyds sjukhus mottagningar med e-tjänster

De flesta av Danderyds sjukhus mottagningar är anslutna till 1177 Vårdguidens e-tjänster, men inte alla.