Bild på anestesisjuksköterskan Martin Jarl

Här är man inte en i mängden

- Min första tid på Danderyds sjukhus var rolig! Jag utvecklades fort. Jag skolades in på centraloperation först, vilket var jättekul. Trots att Danderyds sjukhus är ett stort akutsjukhus kändes det som att börja arbeta på ett landsortssjukhus, lite som när jag gjorde min praktik på Centralsjukhuset i Karlstad, säger Martin Jarl som är anestesisjuksköterska på Danderyds sjukhus sedan 2022.

Vad fick dig att söka din nuvarande tjänst och tacka ja till jobbet?

- Jag sökte mig till Danderyds Anestesiverksamhet eftersom en av mina bästa vänner redan jobbade här och rekommenderade mig att söka jobbet.

Vad motiverar dig i ditt arbete?

- Möjligheten att påverka, få tänka nytt och utveckla genom att kanske hitta det lilla som påverkar det stora. Jag motiveras av att utvecklas och ständigt lära mig nytt. Jag vill aldrig göra mitt jobb i slentrian. Det är också viktigt att jag har kul på jobbet tillsammans med mina kollegor som vet vem jag är. Jag är inte en i mängden.

Vad är största utmaningen i ditt dagliga jobb?

- Det är svårt att peka ut något specifikt som är svårare eller krångligare än något annat. Jag upplever att det finns variationer av utmaningar i mitt jobb men jag gillar när det är lite tempo och går undan, då får jag jobba effektivt. Så för mig handlar det inte om utmaningar, utan snarare om vilken del jag kan påverka och förändra, som jag upplever haltar för tillfället. Det är den som jag får försöka göra något åt.

 

 

 

Är du intresserad av att jobba på Danderyds sjukhus? Kolla in våra lediga jobb.

Våra lediga jobb