Erika Ögren och Erik Åhlén

Om du vill utvecklas och lära dig nytt är det här rätt ställe för dig!

- Inom Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus kan du arbeta med allt från mottagningsarbete till hjärtintensivvård vilket gör dina utvecklingsmöjligheter stora, säger Erika Ögren, sjuksköterska på Hjärtkliniken.

Varför valde du att söka jobb på Hjärtkliniken?

- När jag var nyexaminerad sjuksköterska fick jag höra mycket gott om Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus och därför blev det ett alternativ att söka arbete inom verksamhetsområdet. 

Vad gör just ditt arbete så spännande?

- Hjärta som organ är otroligt spännande och intressant och det lockade mig att det är ett komplext område där det ständigt finns något nytt att lära. För mig har utveckling inom yrket varit viktigt och genom att jag har kunnat avancera inom Hjärtkliniken från en vårdavdelning inom arytmi till att nu arbeta på hjärtintensiven så har den utvecklingen infunnit sig för mig. 

Vad vill du säga till någon som funderar att söka jobb på Hjärtkliniken?

- Inom Hjärtkliniken kan du arbeta med allt från mottagningsarbete ända upp till hjärtintensivvård vilket gör dina utvecklingsmöjligheter stora. Hjärtkliniken har även ett internt utbildningsprogram där du kan gå från sjuksköterska till hjärtsjuksköterska ända upp till avancerad hjärtsjuksköterska i en stegmodell vilket även detta bidrar till stora utvecklingsmöjligheter! Kom till oss så får du utvecklas åt rätt håll inom hjärtsjukvård!

Är du intresserad av att jobba på Danderyds sjukhus? Kolla in våra lediga jobb.

Våra lediga jobb