Stäng

Läs mer om hur Lyssna tjänsten fungerar på ReadSpeaker

Så här söker du jobb hos oss

Ansökan

Du söker genom att gå in på sidan för det jobb du är intresserad av och klickar på ansökningsknappen längst ner i annonsen. Följ instruktionerna och fyll i uppgifterna i ansökningsformuläret och klicka sedan på Skicka in. Du får direkt en bekräftelse till den e-postadress du angett i din ansökan. I varje annons finns information om vem du kan kontakta om du har frågor om jobbet.
Är du legitimerad sjuksköterska och osäker på inom vilket område du vill jobba går det bra att skicka en spontanansökan till: rekrytering.ds@sll.se. 

Utländsk examen

För att jobba som läkare eller sjuksköterska hos oss med utländsk utbildning måste du ha legitimation för svensk hälso- och sjukvård samt behärska det svenska språket (intyg på godkänd kurs nivå B2).

Legitimation för svensk hälso- och sjukvård ansöker du om hos Socialstyrelsen.

Läkartjänster

Meritförteckning
När du söker en läkartjänst på Danderyds sjukhus ska du komplettera din ansökan med blanketten Meritförteckning för läkare.

ST-läkartjänst
Som legitimerad läkare kan du söka ST-tjänst på Danderyds sjukhus. Specialiseringstjänstgöringen är cirka fem år och är en tillsvidareanställning. På Danderyds sjukhus finns det möjlighet att specialisera sig inom sjukhusets alla verksamheter. Randning ordnas också över hela sjukhuset samt genom ett nära samarbete med de andra sjukhusen i Stockholm.

Läs mer om vårt utvecklingsprogram för ST-läkare

AT-läkartjänst
Danderyds sjukhus annonserar ut AT-tjänster två gånger per år, vecka 9 och vecka 38.
Som AT-läkare har du under hela AT-placeringen din anställning vid Danderyds Sjukhus. Det innebär att du har samma anställningsvillkor och förmåner som övriga medarbetare på sjukhuset.

Läs mer om AT-tjänster

Student

Läs mer om hur du som student söker praktik- och praoplats hos oss.