Dialysmottagningen på Danderyds sjukhus söker sjuksköterskor

Vi är stolta över att vara en av de största klinikerna i Sverige som kan erbjuda komplett njurmedicinsk specialistvård under samma tak. Kom och jobba hos oss!

Om oss

Njurmedicinska kliniken på Danderyds sjukhus ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm. Vi lär känna våra patienter genom livet, äldre som unga, akut som kronisk sjuka. Vi är en universitetssjukvårdsklinik vilket innebär att vi bedriver klinisk forskning och implementerar nya vårdformer, terapier och ny kunskap.

Vårt anställningserbjudande

 • Vi ger dig möjlighet att bygga upp din kompetens i njurmedicin så att du blir en trygg och professionell dialyssjuksköterska.
 • Gedigen och individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens med erfaren handledare.
 • Hänsyn till din arbetsmiljö. Hos oss får du får en rimlig arbetsbelastning med utrymme för
  återhämtning
 • Tydliga karriärvägar kopplade till kompetensstege inom njurmedicin
 • Stora karriärmöjligheter som sjuksköterska för dig som vill utvecklas.
 • Vi uppmuntrar och erbjuder möjlighet till rotationstjänst mellan enheterna

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

Arbetet är en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter.

Du kommer att erbjuda våra patienter en dialysbehandling av hög kvalitet. Du arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningsätt. Vårt viktigaste mål är att skapa delaktiga patienter som trots kronisk sjukdom och hemodialysbehandling kan leva ett aktivt liv med god livskvalitet.

Dialysen på Danderyds sjukhus är en akutvårdsmottagning där man även utför externa behandlingar på IVA, HIA och IMA. Du kommer arbeta med ständiga förbättringar där fokus ligger på att göra vården av våra patienter ännu bättre.

Kvalifikationer

 • Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet inom akutsjukvård.
 • Meriterande med njurmedicinsk erfarenhet
 • Stort intresse för förbättrings- och kvalitetsarbete samt för verksamhetsutveckling.
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och ta initiativ. Du är prestigelös och mottaglig för ny kunskap. Din positiva inställning är ett viktigt bidrag till vår trevliga arbetsplats och glada gäng.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska med intresse av forskning till Infektion på Danderyds Sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Vill du jobba som nattsjuksköterska i kirurgens fullrekryterade team?

Medicinska specialiteter

Vårdsamordnare till Internmedicin på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska natt Infektionskliniken på Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till neurologkliniken avd 72, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Internmedicin, avd 76 på Danderyds sjukhus