Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Som sjuksköterska hos oss på Endoskopimottagningen blir du del i ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket engagemang, glädje, öppenhet och nyfikenhet. Vi söker nu ersättare till en sjuksköterska som tar klivet vidare för att bli utbildad skopist.

Arbetsbeskrivning

Du får en viktig roll i teamet som tillsammans ansvarar för ett säkert omhändertagande av patienten. I arbetet ingår att förbereda patient och utrustning inför undersökningen, att assistera vid undersökningen och omhänderta patienten efter avslutad undersökning.

På Endoskopimottagningen gör vi allt från endoskopiska rutinundersökningar till avancerad miniinvasiv kirurgi och behandling. Vi gör både planerade och akuta undersökningar och behandlingar, patienterna kommer antingen hemifrån eller är inneliggande på sjukhuset. Vi arbetar aktivt med våra flöden och rutiner för att säkerställa en trygg miljö för både patienter och medarbetare.

Hos oss arbetar kirurger, gastroenterologer och specialistutbildade endoskoperande sjuksköterskor. Vi värnar om ett tätt samarbete med anestesikliniken, centraloperation och övriga avdelningar på sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från endoskopisk verksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Vår verksamhet präglas av högt tempo och snabba omställningar. Du behöver vara flexibel, engagerad och ha god samarbetsförmåga.Tillsammans skapar vi vår arbetsplats!

Ansökan

Intervjuer påbörjas först efter att ansökningstiden gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Nattsjuksköterska till Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus!

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till Urologmottagningen, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Sjukskötersketjänst på Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till NAVE på Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Centraloperation, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus