Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Nyfiken på Infektion? Kom och arbeta med och hos oss! Vi söker nya kollegor som är intresserade av infektionssjukvård.

Arbetsuppgifter och erbjudande

Hos oss får du en bred och stark grund att stå på i din roll som sjuksköterska. Patientkategorin är spännande och de allra flesta går hem botade från sin infektion.

Här får du en individuell inskolning på ca 4 veckor, syftet är att du ska känna dig trygg när du börjar ha patientansvar. Vi har stödjande funktioner som backar upp när det sker akuta situationer eller när du står inför svåra moment. Du får jobba på en klinik som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och tydliga riktlinjer och rutiner.

Vi lägger stort fokus på utbildning. Vi har utbildningseftermiddagar för personalen, infektionsspecifika utbildningsdagar samt utbildningar inom sårvård för att nämna några exempel. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, vi satsar på kompetensutveckling och utgår från en kompetensstege med tydliga karriärvägar. Du är välkommen hit oavsett om det är ditt första jobb som sjuksköterska eller om du har erfarenhet.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Svenska C1

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från akutsjukvård eller infektionssjukvård men det är inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och gillar en utmanade och omväxlande roll. Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans.

Övrigt

Är du nyfiken på vad våra medarbetare tycker om vår arbetsplats? Då välkomnar vi hospitering en hel eller halvdag.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Läs mer om våra personalförmåner här.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till NAVE på Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska inom Kirurgi - Bra arbetsmiljö och kompetensutveckling!

Kirurgi- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Centraloperation, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Vårdsamordnare till Internmedicin på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Internmedicin, avd 76 på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Timanställd sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska natt Infektionskliniken på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Vi söker ny Forskningssjuksköterska på Hjärt-kärllaboratoriet!