Bild på steriltekniker Kesia Katsaris Espanaa

Sjukhusövergripande arbete med tekniska utmaningar

Kesia Katsaris Espana började jobba som steriltekniker på Anestesi och Intensivvård i september 2021 och är stolt över att kunna bidra till att få vården att fungera på bästa sätt.

Vill göra skillnad

- Det främsta skälet är att jag ville ha ett jobb som verkligen gör skillnad. Trots att vi inte har direkt kontakt med patienter så är jag glad över att kunna bidra till att upprätthålla patientsäkerhet och stötta sjukhusets övriga verksamheter, säger Kesia.

Kesia menar att hon varje dag som steriltekniker kan vara med och bidra i ett viktigt arbete. Samtidigt utmanas hon tekniskt och har möjlighet att jobba med exempelvis spårbarhetssystem, vilket hon tycker är väldigt intressant.

Gott samarbete

Kesias arbetsdagar ser olika ut beroende på vilken del av vår verksamhet som hon är placerad i.

- Tillsammans med mina kollegor tar jag emot gods som sedan processas i olika steg och levereras ut till Centraloperation och andra avdelningar. Det krävs gott samarbete och bra kommunikation med kollegor i och utanför avdelningen för att se till att allt fungerar som det ska, berättar hon.

Stolt över att bidra

- Det roligaste med min roll är att samarbeta med mina kollegor och andra avdelningar. Ingen dag är den andra lik. Jag känner stor glädje och stolthet över att kunna bidra till att få vården att fungera på bästa sätt, avslutar Kesia.

 

 

 

 

Är du intresserad av att jobba på Danderyds sjukhus? Kolla in våra lediga jobb.

Våra lediga jobb