Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Ortopedmottagning

Vi tar emot dig som har en skada i skelett, muskler eller leder.

Om mottagningen

Du kommer antingen hit från akutmottagningen eller från en av sjukhusets vårdavdelningar, eller för att genomgå en planerad operation eller behandling. För att komma till vår planerade verksamhet måste du ha remiss.

Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Välkommen till oss

Anmäl dig i receptionen när du kommer till mottagningen. På grund av oförutsedda händelser kan det tyvärr uppstå väntetid ibland men vi försöker då att informera om förseningar så snart som möjligt.

Telefontider

Telefonrådgivning:

Mån- tors 08.00-14.00, fre 08.00-11.30

För att du skall slippa telefonkö ringer vi tillbaka till dig på det klockslag vi anger i meddelandet. Glöm inte att ange vilket nummer vi når dig på. Vi försöker nå dig två gånger på avsatt tid.
Om du inte kommer fram på till vår telefonrådgivning går det bra att kontakta oss via våra e-tjänster - se ovan

Gipsmottagning (rådgivning och bokning av tider)

Mån-tors kl. 08.00-16.00, fre kl. 07.30-13.00

Fysioterapeut (rådgivning och tidsbokning)

Mån-fre kl. 08.00 – 09.00

Om du ska till vår planerade verksamhet skickar vi en kallelse med tid för ditt besök. Av kallelsen framgår om du behöver ta några prover eller på annat sätt förbereda dig inför ditt besök hos oss. Om du har möjlighet, ta med aktuell läkemedelslista.