Spontanansökan underläkare Danderydsgeriatriken

Vår verksamhet

Danderydsgeriatriken är specialiserad på att hantera både akuta och kroniska sjukdomar hos den äldre multisjuka patienten. Kliniken har cirka 160 medarbetare fördelade på tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; akut geriatrik, ortopedisk rehabilitering och strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. Vi har även en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många sjukdomsområden, exempelvis internmedicin, kardiologi, infektion, kirurgi och ortopedi.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med multisjuka patienter i ett välfungerande multiprofessionellt team. Arbetet består i huvudsak av avdelningsarbete dagtid och i viss mån kvällstid. Arbetet innefattar också självständiga nattjourer och helgjourer med stöd av bakjour i hemmet. Vi erbjuder ett brett vikariat med god handledning och nära samarbete med specialistläkare. Vi har engagerade medarbetare, ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö. Vi har regelbunden undervisning två gånger per vecka med ett brett utbud. Ett vikariat hos oss ger en bred och bra grund inför AT och vidare läkargärning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med läkarexamen och dig som är legitimerad läkare. Vi ser gärna att du har provat på att jobba inom vård och omsorg tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och att arbeta i ett multiprofessionellt team med patienten i centrum. Det är viktigt att du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Du bör också kunna jobba självständigt men självklart med erfaren kollega som stöd.

Ansökan

Detta är en intresseanmälan och vi kontaktar dig när vi har behov av din kompetens. Vi anställer fortlöpande. Välkommen med din intresseanmälan!Om verksamheten

Danderydsgeriatriken är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som bland annat uppstår till följd av åldrande. Kliniken har cirka 200 medarbetare fördelade på en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; Akutgeriatrisk, Ortopedisk rehabilitering och Strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många olika specialiteter, exempelvis endokrinologi, hjärtsjukvård, kirurgi och ortopedi.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den