Röntgensjuksköterska till Röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus

Trygghet, prestigelöshet och nyfikenhet- det utmärker oss på Röntgenkliniken. Välkommen till en verksamhet med högkompetent personal och helig fikakultur!

Några av dina framtida kollegor berättar om sitt jobb

”Det roligaste med mitt jobb är att få jobba med både teknik och människor.” Alber, röntgensjuksköterska

”Cheferna här är väldigt mottagliga för nya idéer och vi får en del frihet i förändringsarbetet.” Linda, röntgenundersköterska

”Gänget här är fantastiskt! Vi är mer än bara kollegor, jag har hittat vänner för livet. Det bidrar till att jag ser fram emot att gå till jobbet.” Arya, röntgensjuksköterska

Vårt anställningserbjudande

På Danderyds sjukhus Röntgenklinik har vi en tydlig grundstruktur men även flexibel inställning där vi lyssnar in dina synpunkter och vågar prova nya tillvägagångssätt. Tillsammans hjälps vi åt mellan professioner för att få verksamheten att flyta på samt skapa trivsel och gemenskap. På köpet får vi kunskapsutbyte och omväxling i arbetet.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling samt strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap. Vi är det lilla sjukhuset med stor potential, där vägen mellan beslut och handling är kort.

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuds du:

  • Omväxlande arbete med både elektiva och akuta undersökningar inom konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation.
  • Goda förutsättningar att utvecklas, oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet inom yrket
  • Nya, rymliga lokaler och härlig takterrass för lunch- och fikaraster
  • Vidareutbildning internt och externt
  • Individuell inskolningsplan och schemaläggning som passar dina behov

I vår verksamhet finns något som passar just dig!

  • Erfaren röntgensjuksköterska? Fördjupa dina kunskaper inom exempelvis DT-kranskärl.
  • Nyexaminerad? Få en bred grund inför din framtida yrkeskarriär.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Spännande saker på gång i vår verksamhet

Vår DT-kranskärlsverksamhet utvecklas och utökas. I början av 2024 ansluter vi till SCAPIS-studien med den nya fotonräknande datortomografen.

SCAPIS – en världsunik forskningsstudie

Arbetsbeskrivning

Som röntgensjuksköterska hos oss har du ett omväxlande och utvecklande arbete, i ett stundtals högt tempo. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

Du roterar inom flera modaliteter på två våningsplan, akutröntgen på plan 2, i nära anslutning till akutmottagningen, och röntgenavdelningen på plan 3. Den akuta verksamheten är öppen dygnet runt och den elektiva verksamheten är öppen dagtid samt med viss kvälls- och helgverksamhet.

Arbetstiden är förlagd till vardagar och kvällar, samt helger. Vi erbjuder tillsvidareanställning eller timanställning, beroende på vad som passar dig.

Kvalifikationer

Legitimerad röntgensjuksköterska. Meriterande med några års erfarenhet som legitimerad röntgensjuksköterska. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg med förmåga att bibehålla lugnet i en föränderlig vardag med ett stundtals högt tempo. Du tar ansvar för ditt eget arbete och söker information om så krävs för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna hantera arbetet när nya situationer uppstår. Du är en bra kollega som värdesätter och bidrar till ett gott samarbete.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorskor till BB avd 17, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Erfaren anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB