Sjuksköterska natt Infektionskliniken på Danderyds sjukhus

Är du intresserad av infektionssjukvård och vill ha möjlighet till vidareutveckling? Trivs du med att ta ansvar, att leda arbete och brinner för utbildning? Här finns en unik möjlighet att utvecklas. Vi söker nu en nattsjuksköterska till vårt team på Infektionskliniken på Danderyds sjukhus!

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder en trygg, stabil arbetsmiljö med högt i tak och stor arbetsglädje. Som medarbetare på infektionskliniken får du en individuell inskolning och för oss är det viktigt att du blir trygg i din roll. Är du intresserad av förbättringsarbete inom något specifikt område finns här möjlighet att aktivt delta i vårt kvalitetsarbete.

Vi tycker att det är viktigt med balans i livet och uppmuntrar dig att utnyttja friskvårdsbidraget om 5000 kr per år. På sjukhuset finns personalgym till det förmånliga priset av 540 kr/år, personalbostäder och närhet till fina omgivningar vid Edsviken.

Vi jobbar utifrån hälsosamma scheman och genom ATK-systemet har du möjlighet att öka din lön, få ut mer ledighet eller växla till pension. Vid nattjänstgöring får du även dubbel ob-ersättning. För alla sjuksköterskor i 24/7 verksamhet utgår även en kvarstannandebonus om 40 timmar. Läs mer om våra personalförmåner här.

Arbetsbeskrivning

På infektionskliniken vårdar vi patienter med svåra infektionssjukdomar som kräver specialistvård. Vid behov kan vi erbjuda våra patienter högflödesbehandling av medicinsk syrgas och på varje isoleringsrum finns möjlighet att koppla upp patienterna med vårt övervakningssystem (PAMS). Som SSK har du hand om fyra till nio patienter per team tillsammans med undersköterska.

Infektionskliniken ansvarar för att vårda vuxna patienter i olika åldrar med akuta infektioner, exempelvis sepsis, pneumonier, tuberkulos, CNS-infektioner, erysipelas och endokarditer.

På Avd 5 finns fyra vårdplatser där vi har möjlighet till kontinuerlig monitorering och tätare kontroller av vitalparametrar. Här vårdar vi de patienter som är mest sköra. Vi handhar exempelvis drän, centrala infarter, svåra sår, timdiures och högflödesmaskiner. Patienterna kan vara drabbade av respirations- eller cirkulationssvikt samt CNS påverkan som kräver en högre tillsyn och vår infektionskompetens. Dessa patienter kan övervakas med PAMS övervakningssystem samt telemetri eller bronkoskoperas på sal. Här arbetar vi tätt i teamen med ett väl strukturerat dygn, tydliga rondmallar och målstyrda ordinationer gällande t.ex vätskebalans och vitalparametrar. Allt för att centrera infektionsvården kring patienten här hos oss.

Vi ser att det är viktigt med utbildning och utvecklingsmöjligheter hos personalen och erbjuder därför täta , återkommande föreläsningar och utbildningsmöjligheter för såväl dag- som nattpersonal.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska Svenska C1

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från akutsjukvård eller infektion men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem men värdesätter även samarbete med såväl kollegor som patienter. Viljan att vara delaktigt i en lärande och utvecklande arbetsmiljö där det är naturligt och självklart att ställa frågor och bidra. Då du har daglig kontakt med patienter är det viktigt att du är tillmötesgående med god kommunikativ förmåga.

Det viktigaste för oss som jobbar på infektionskliniken är att våra patienter känner sig trygga och säkra samt får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans!

Är du nyfiken på vad våra medarbetare tycker om vår arbetsplats? Då välkomnar vi hospitering hel-eller halvdag.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Kirurgi- och Urologkliniken

Självständigt och lärorikt arbete på kirurgisk akutvårdsavdelning 61/62

Medicinska specialiteter

Timanställd Sjuksköterska till Gastromottagningen, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterskestudent termin 6? Börja karriären på Danderyds Akutgeriatrik!

Hjärt-och fysiologi

Kom och bli vår nya Enhetsansvariga Forskningssjuksköterska på Hjärt-kärllaboratoriet!

Medicinska specialiteter

Timanställd Sjuksköterska till Hematologimottagningen, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Hematologimottagningen, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Nattsjuksköterska till Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus!

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till neurologkliniken, Danderyds sjukhus