Självständigt och lärorikt arbete på kirurgisk akutvårdsavdelning 61/62

Vill du arbeta i en verksamhet där arbetsmiljö och trivsel är av högsta prioritet? Sök tjänsten som sjuksköterska hos oss på avd 61/avd 62, Kirurgi- och Urologkliniken!

Vårt anställningserbjudande

Avd 61/avd 62 ger dig goda färdigheter i teoretisk- och praktisk omvårdnad av kirurgiskt akuta och elektiva mag-tarmsjukdomar. Hos oss behöver man inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra. Du ansvarar för sex patienter och till din hjälp finns mycket erfarna kollegor. På dagen, kvällen och helgen är det 4 team och du arbetar i team tillsammans med en undersköterska. Avdelning 61/62 är även världsledande i arbete enligt ERAS Vårdprogram, som är ett standardiserat arbetssätt med korta vårdtider.

Arbetsmiljön är av högsta prioritet. På avdelningen trivs vi med varandra, det är högt i tak och vi är alltid öppna för förbättringar. Humor präglar vår arbetsdag och vi har roligt tillsammans. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper och utveckla avdelningen vidare in i framtiden. Vi är stolta över vår avdelning och berättar gärna om oss och hur vi arbetar.

Högt i tak, erfarna kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Sjuksköterskorna Agnes och Sandra berättar om sitt arbete på Kirurgi- och Urologkliniken

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning 61/62 planerar, leder och utför du specifik kirurgiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet. På dagtid finns stödfunktioner såsom vårdsamordnare, kliniska omvårdnadsledare, farmaceuter, kvalitet-, utbildning- och patientsäkerhetsansvarig.

Hos oss har vi kontinuerlig fortbildning och en individanpassad inskolning. Det finns möjlighet att delta i mentorsprogram och kompetensutveckling erbjuds både internt samt via specialistutbildningar. Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för en god omvårdnad till patienten.

Kvalifikationer

Nyutexaminerad eller erfaren legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande. Anställning: Heltid 38:15 timmar/vecka. ATK. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta inom sjukvården och tycker att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete samtidigt som du utmanas av att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Vi vill ha roligt på jobbet utan att ge avkall på vår professionalism. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till NAVE på Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska inom Kirurgi - Bra arbetsmiljö och kompetensutveckling!

Kirurgi- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Centraloperation, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Vårdsamordnare till Internmedicin på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Internmedicin, avd 76 på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Timanställd sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska natt Infektionskliniken på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus